Pripadate većini koja smatra da je web stranica samo još jedan trošak koji nema utjecaja na Vaše poslovanje?
Mislite da Vaša konkurencija koja ju posjeduje ne iskorištava njene prednosti protiv Vas?

U nastavku ćemo Vam ponuditit mnoge razloge zašto Vaša firma bez obzira na vrstu poslovanja treba modernu web stranicu.

Neosporiva je činjenica da u današnje vrijeme tvrtke koje ne posjeduju web stranicu ostaju nezamjećene. Sve one prepuštaju klijente svojim konkurencijama čiji broj se svakodnevno povećava i doseže milijun. Nemojte zanemariti tu brojku.

Biti prisutan na internetu je jednostavan način da informirate klijente o uslugama i proizvodima, a ujedno i smanjite marketinške troškove. Za razliku od tiska, letaka i plaćenih oglasa ona ne zastarjeva jer ste ju u mogućnosti u bilo koje vrijeme ažurirati. Uz informacije možete priložiti galeriju slika, iskustva Vaših zadovoljnih klijenata te istaknuti zašto je baš Vaše poslovanje jednistveno. Budite svjesni da je marketing samo jedan aspekt u kojem ona djeluje. Mogućnosti koje Vam web stranica donosi su bezbrojne. Primjerice web trgovinu,mogućnost rezervacije prostora ili usluga, edukacije, postavljanje pitanja i odgovaranje. Zbog toga se nemojte ograničavati samo na oglašavanje kada Vam internet kao medij može donijeti mnogo više.

Cijena izrade varira s obzirom o namjeni i o samom dostupnom budžetu. Zato je vrlo bitno se prilagoditi mogućnostima. S manjim budžetom uložite u manje zahtjevne,ali kvalitetne stranice. Nemojte inzistirati da Vaša web stranica ima što više stvari, ako one neće imati kvalitetu i smisao.

Ovo je samo mali korak koji ćete napraviti za svoju sebe i svoju firmu. Početak onoga što slijedi. Zato je važno da održavate i akutalizirate podatke kako bi bila vjerodostojna. To će uvelike privući nove klijente te će potaknuti da je dosadašnji klijenti redovno posjećuju i koriste.

Kontaktirajte nas

 

 

Virtus Fortis d.o.o.

trgovina i informatičke usluge.

Sjedište: Horvatovac 6, 10000 Zagreb

Mob: 098/994 8051
Mail: [email protected]
Web: www.virtus-fortis.hr

 

Horvatovac 6, 10000 Zagreb